torstaina, lokakuuta 25, 2007

Peru

Moikkis,

Ma oon taalla taas!

Ihan nopea paivitys taalta toiselta puolelta maailmaa. Kaikki on ihan niinkuin ennenkin. Oon kuulemma lihonut entisestani. Auts. Taalla ainakin ollaan rehellisia. Ginon veli on paassyt sairaalasta kotiin ja on aika heikossa kunnossa. Paa ei aina ihan toimi. Censossa (vaeston lasku taalla Perussa) vakuutteli sille laskijasedalle, etta olen sen vaimo.

Tanaan ollaan taas shoppailtu ihan urakalla. Ostettiin uus auto, Jeep Cherokee, uskomattoman pahee! ja Roxyn laukku ja lompakko.

Ja hei kaverit, Limassa on kylma. Taalla on vaan melyttavampi kavella, kuin esim Vaasiksella. Eilen kaks poikaa pysaytti auton keskelle tieta ja huikkas "Oe chica, eres linda!" Ei tullu sita Kallion perinteista " Sa oot muuten ruma lehma" kommenttia.

Voin kun paasis pikkuhiljaa jo Mancoraan. Jaatyy napit blogia kirjottaessa. Kirjottelen joku paiva vahan lisaa, mua odotellaan kotona.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun ihanaa kuulla että olet päässyt taas sinne kauas!

Eksyin blogisi pariin edellisen reissusi aikana ja seurasin kateellisena seikkailujasi.

Oikein mukavaa jatkoa poikaystäväsi seurassa!

Terv Maarit

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kuulla jälleen matkajuttujasi. Nauti olostasi, hae itsellesi juuri sitä omaa juttuasi, kyllä se siitä lähtee, kun ei turhaa stressaa. Elämä on tässä ja nyt.

Niin, en tietysti ole lainkaan kateellinen sitten Mancoran lämmöstä ja auringosta, mitäpä sitä täällä "peräpohjolassa" :). Mahtavia surffeja! Ja muista jatkaa kivaa blogiasi, tästähän saisi kivan kirjankin (vinkki vinkki)..

Aurinkoisin terkuin,

äidin kaveri Johanna

piitu kirjoitti...

Tsemppiä muru, en tajunnu et lähit jo niinku viikko sit!