lauantaina, lokakuuta 28, 2006

Kohta lentaa tietokone seinaan.

Mul on hieman yksinkertainen olo. En osaa kayttaa skypea. Tai siis en vaan osaa laittaa siihen credittia, etta voisin soittaa jollekulle. Muutenkin yhteydenpito on hivenen hankalaa tan aikaeron takia. Taalla ollaan sellanen 9 tuntia jaljessa.

Aamut vierahtaa mukavasti koulun penkilla, jonka jalkeen onkin jo aika myoha soittaa Suomeen. Niin enpa tainnut mainita. Ollaan viikon tehokurssilla espanjaa ja asutaan paikallisessa perheessa. Perheen suhteen kavi uskomattoman hyva tsaga. Aivan loistoperhe. Espanjalla taytyy vaan selvita, koska kukaan ei ymmarra sanaakaan englantia.

Enpa tieda oonko oppinu uskomttomia maaria espanjaa tunneilla. Lahinna ollaan vaan keskusteltu opettajan kanssa Guatemalan poliittisesta tilanteesta ja historiasta. Oikeesti, aivan uskomattoman mielenkiintosta, kun joku jolla on omakohtaista kokemusta kertoo asioista.

Ekana paivana meidan aiheena oli tasa-arvo ja vahemmistot. Tanaan juteltiin politiikasta ja korruptiosta. Kuka vaitti, etta matkailu on ihan turhaa ja tekee pahaa aivoille? Oon oppinu paljon juttuja.

Yritan nyt vihdoin loytaa puhelimen tai vastaavan systeemin milla vois kuulla jonkun teista aanta. Sori, tiedan etta siella on yo, mutta aion silti soittaa jokaikiselle kenen numeron muistan ulkoa.

Ei kommentteja: