keskiviikkona, lokakuuta 18, 2006

Puerto Escondido ja Mazunte

Eihan me voitu Escondidoon jaada. Escondidon taika olis rikkoutunut hyvinkin pian, sitapaitsi siella satoi. Jatkettiin sitten yksien kunnon younien jalkeen tahan aika lahelle Mazunteen.

Luulen, etta kaikista parhaat muistot jaa aina itse paikoista toisiin liikkumisesta. Ja onhan bussin ikkunasta ulos tuijottaminen paljon antoisampaa taalla kuin kotosuomessa.

Sanotaan etta Helsingissa olisi muka toimiva julkinen liikenne. Pah, siella joutuu venailee kaikkia mahollisia kulkuneuvoja ja aina sataa. Suomessa on myos kovin hankala liftata.

Paastiin Mileenan kans tosi katevasti Collectivolla (sellanen hajoamispisteessa oleva pikkubussi/paku) aika lahelle San Angeliin, josta jatkoimme matkaa tietysti liftaten. Mulle avolavapakujen peralla matkustaminen alkaa olla jo tuttua. =)

Mazunte on alkeellisin paikka, missa oon ikina kaynyt. Lahetaan nyt vaikka siita, etta meidan huoneessa on vaan kaksi seinaa, katto joka peittaa vaan puolet huoneesta ja suihkusta tulee merivetta.

Mutta meilla on myos merinakoala, kaks riippumattoa ja kotielaimia; rapuja, gekkoja, miljoona muurahaista, koiranpentuja ja kissoja.

Eka yo oli aika hurja. Kauhee rankkasade ja meri kuulosti munkin korvaan aika pelottavalta. En nukkunut kauheen hyvin ja senkin ajan jonka nukuin nain painajaisia. -toista. Kuinka helvetin kauas sita pitaa oikein lahtea?

Aamulla oli kuitenkin ihana herata Miltsun vieresta, samalta tyynylta laineiden lipsatukseen. Krapulaakaan ei ollut juuri nimeksikaan. Vaikka taalla ei voi edes bileista puhua, ei se esta kaljan jatkuvaa kittaamista. Mul on hirveen hyva olla.

Jannaa, kuinka nopeesti sita oppii tahan joutenoloon. En oo kirjottanutkaan juuri mitaan. Oon vaan lukenut Erlend Loen uusinta kirjaa(L) ja hihitellyt ittekseni. Ma tuun lukee sen kirjan varmaan 10 kertaa tan reissun aikana.

Ollaan Mazuntessa lauantaihin asti, jonka jalkeen jatketaan jonnekkin. Yritetaan paasta Guatemalaan ennen marraskuuta opiskelee vahan espanjaa. Taidan tasta lahtea makoilemaan rannalle tai vaihtoehtoisesti riippumattoon. Mun ei tarvii ajatella mitaan.

Ei kommentteja: