sunnuntaina, lokakuuta 29, 2006

Rommia, salsaa ja fudista

Tykkaan krapulasta. Krapulapaivina voi hyvalla omalla tunnolla vaan syoda ja lepailla koko paivan. On myoskin syy nayttaa suohirviolta.

Prjantaina lahdettiin valloittamaan Xelan yoelamaa. Yhdistettiin Miltsun kanssa beaty boxien sisallot; aurinkopuuteri, ripsivari ja huulikiilto. Meista tuli oikein sopoja. Bongasin mun rinkasta myoskin hajuveden, joten tuoksuttiin hyvalta.

Kalja on taalla aika kallista. Yksi litran pullo maksaa melkeen 20 quetzalia, eli 2 euroa. Ostettiin sit kuitenkin suomalaisina etkojuomiks pari litraa, joiden voimalla saatiin houkuteltua meidan siskot Adele ja Lucia mukaan. Lucialle puettiin mun viidakkotoppi ja Mileena lainasi Adelelle yhta sen 50:sta topista. Aivan oikein, Mileena lainasi vaatekappalettaan. Siita on kuva, jos joku ei usko.

Taalla baarit menee kiinni jo yhdelta. Silla pyritaan vahentamaan rikoksia. Todellisuudessa se vaan aikaistaa niita. Joka tapauksessa oltiin baarissa rommipullon aaressa jo ennen kymmenta. Taalla on tapana ostaa viinaa pulloittain. Samaan tapaan kun Luxin vipissa. Onneks yhtalaisyydet jaakin siihen. Ei me rommipulloa nelistaan tuhottu. Meita oli kauheesti porukkaa koululta. Poytarykelma vaan kasvoi koko ajan.

Taalla ei jonoteta baariin. Kaikki vaan kavelee sisaan. Taalla ei taida olla palotarkastajia, koska jossain vaiheessa iltaa tuntu ihan samalta kun chicken bussissa. Poliiseja sen sijaan kavi morjenstamassa. Yht akkia musa vaan loppu ja valot meni paalle. Poliisien perusratsia.

Taisin nayttaa ihan diilerilta, kun mut tutkittiin kahteen kertaan, eika se ollu mikaan pikkuhipelointi. Olin ihan varma, et seuraavaks joudun johonkin suolitahystykseen. Meilla ei tietenkaan ollut mukana mitaan henkkareita, joita pitaisi kantaa mukana koko ajan. Onneks Mileenalla on sen ripset, mita se osaa rapsyttaa.

Muuten ilta taisi menna suhtellisen rauhallisesti. Yksin ei pitaisi kavella iltasin, joten meilla oli saattajat ovelle asti. Vitsi, et on helppoa, kun ei ole kannykkaa. Ei oo mitaan, mita antaa.

Ei kommentteja: