keskiviikkona, helmikuuta 14, 2007

Paratiisi

Wau. Ma loysin paratiisin nimelta National Parque Tayrona. Yot riippumatossa ei ollu niin kauhean mukavia, herasin joko kylmaan tai hyttysiin. Parasta kumminkin oli herata aikasin aamulla kattomaan auringonnousua. Paikallinen tyontekija oli rakastunut muhun, se toi mulle aamuisin kahvia. Siella oli niin ihanaa. Oli pakko lahtea, kun huomasin etta olen hyvinkin peeaa.

Hengailin tosi erilaisten tyyppien kanssa. Tokana paivana sinne tuli sellanen kolumbialainen poika, joka sanoi tykkaavansa tytoista, mutta se oli saletisti gay. Piste iin paalle oli, kun se tunnisti rannalta kolme umpihomoa Bogotasta, joista yksi on kuulemma Bogotan paras kampaaja. Poikaparka, kolmekymppinen ja vielakin kaapissa.

Yhtena aamuna joku arsyttava sveitsilainen mies rupes paasaamaan jostain roskaamisesta ja kuinka hirvea paikka Venezuela on sen mielesta. En halua aloittaa paivaani kuuntelemalla jotain idioottia, joten pakenin viereiseen poytaan. Tutustuin kanadalaiseen poikaan, joka on muuttanut Venezuelan paakaupunkiin Caracasiin ja yrittaa aloittaa uraa valokuvaajana. Tajuttoman mielenkiintoinen tyyppi, oon viettanyt sen kanssa aikaa. Eilen tultiin kaupunkiin molemmat taysin rahattomina. Mun oli tarkoitus kayda nostamassa rahaa mun kortilla, koska pankit oli jo kiinni eika Steve paassyt siis pankkiin. Mun molemmat kortit oli hostellin safetyboxissa, avain omistajalla jossain todella kaukana. Sain aikamoisen kohtauksen. Rahattomana, nalkaisena, ei ollut kivaa. No, Yks tyontekija lainas meille rahaa, vastapaan kioski moi velaks pullon rommia ja kolaa, kivaa oli! Taal on niin siistii, ei Suomessa toimis tollanen =D

Tas on pari kuvaa sielta Tayronasta..

Taa on semmonen meduusa, portugalin sotalaiva kuulemma. Ei ole kondomi, kuten ensiksi luulin.

Hmm, tarviiko sanoa mitaan.
Nyt pitaa menna, lahetaan Barranquillaan karnevaaleihin!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Heh, määki luulin et olit paikallistanut kortsun =D Aijaijaijai, näyttää niin kauniilta ja houkuttelevalta... kun kattelee ylipäänsä noita teitin kuvia, alkaa miettimään matkaa... jonnekki lämpimään... kauas =)