lauantaina, joulukuuta 02, 2006

Arequipa

Miltsu, Vesa, Jaakko ja Sebu

Ei me minnekkään trekkaamaan asti olla päästy. Eikä meidän kuntokuurikaan kestänyt kuin yhden päivän. Suomipojat tuli tänne Arequipaan viettämään meidän kanssa laatuaikaa. Ja, kyllä dokaamiseksihan sekin meni. Meillä oli uskomattoman hauska ilta. On se hyvä lähteä Peruun asti häröilemään suomalaisten kanssa. =)


Ei ikinä löydetty sitä irkkubaaria, missä meidän piti tavata aussipojat, vaikka Mileena kysyi joka ikiseltä vastaantulijalta. Arequipassa täytyy olla miljoona underground irkkupubia, koska kaikki neuvoi meitä erisuuntaan. Tulihan nähtyä samat tienpätkät moneen kertaan. Päädyttiin lopulta tohon ylläolevaan paikkaan kuuntelemaan livemusaa ja juomaan lisää rommia. Vitsin Mileena juotti meidät kaikki jurriin niillä rommikolakannullisilla. Bändi oli hyvä, me oltiin kännissä ja meillä oli kivaa.

Jatkettiin kuitenkin vielä toiseen paikkaan, missä Mileena huhupuheiden mukaan kaatoi pöydän ja laulettiin karaokea. Pöydän mä uskon, mutta karaoken kiistän.

Ollaan jumitettu Arequipassa nyt kolme yötä. Mikäs tässä jumittaessa, kun paikka on kiva. Ja onhan meillä tosiaan se kaapelitelkkari. Tänään yritetään lähteä vetämään se kanjoni trippi. Mileenan käsi on tosin edelleen aika oksettavan näköinen ja en todellakaan voi väittää, etteikö olisi aivan järkyttävä krapula.


Kaunein plaza, mikä on tähän mennessä tullut vastaan. Oltiin kattoterassilla banana Splitillä ja kaljalla. Sen päivän kuntoilu oli kävellä ne portaat ylös.


Uskomattoman söpöjä! Ja ne tanssi hyvin.


1 kommentti:

Seb kirjoitti...

Se oli Bonnie Tyleria! Ja Vesku laulo mukana... Ei ehka illan paras mut aplodit saitte.

Veskulla on nestehukka, se ei jaksa tehda mitaan. Mihin virta katosi?

Terveisii Valparaisosta