sunnuntaina, joulukuuta 24, 2006

Hyvaa joulua rakkaat

Tama joulu ei mene samalla tavalla kuin joulut yleensa. En ole stressannut lahjoista ja santaillyt aatonaattona Stockmannilla mummoja tonien. Tasta joulusta ei tule valkeaa. En myoskaan paase skabailemaan Niken ja Jessen kanssa, kuka syo Suhosten joulupoydassa eniten kinkkua ja famunpaistia.

En aloita aamuani aidin vain vahan pohjaan palaneella riisipuurolla. Paahtoleipa ja hillo ajavat taalla saman asian. Oona ja Jasu joutuvat katsomaan tana jouluna joulupiirretyt ilman viehattavaa seuraani. Kukahan aloittaa joulutorttujen leipomisen tapojensa mukaan aivan liian myohaan, juuri ennen joulukirkkoa? Ehka Oona ja aiti saivat tortut hoidettua hyvissa ajoin. Paivan ainoa pakollinen tehtavani on hurauttaa peserolla Trujilloon ostamaan kuohuviinia joulupoytaan.

Toivon joululahjaksi vain paljon hyvia aaltoja ja uuden hammasharjan. (Mileena lupasi hoitaa jalkimmaisen, joten Aidin ei tarvitse lahettaa mullle uutta Pepsodenttia) Jos Isi valttamatta haluaa hankkia mulle jotain, niin oma surfboard voisi olla ihan kiva yllari.

Vietetaan joulu ihanien ihmisten kanssa My Friendissa kalkkunaa syoden. Ei, se ei ole sama kun maailman paras joulu Suhosilla, mutta mulla on hyva olla taalla. Luin asken kaikki jouluviestit. Kiitos, ihana huomata, etta jaksatte ajatella meita vaikka taalla kaukana ollaankin.

Tuntuu oudolta olla taalla, kun te kaikki olette siella. Mulla on ikava.

”Joulupukin suuret saappaat jalkaani jos saisin,
koko maailman tietystikin heti parantaisin.
Sulle lahjan antaisin nyt erityisen hyvän:
joulumielen iloisen ja rakkauden syvän.”
Jone lahetti mulle tan. Ihanaa Jone kun olet olemassa. Tuntuu hyvalta tietaa, etta te kaikki olette.
Hyvaa joulua!

Ei kommentteja: